Werkwijze van wabi architecten: van visie tot realisatie!

Stap 1: Kennismaking – Hier ontmoet ik jou, de opdrachtgever en de ruimte. Begrip en visie worden hier geboren.

Stap 2: Offerte op maat – Geen enkel project is hetzelfde. Daarom bied ik een op maat gemaakte offerte die perfect bij jouw behoeften past.

Stap 3: Inmeten – De projectlocatie wordt zorgvuldig opgemeten, zodat er een solide basis ontstaat.

Stap 4: Creatieve start – Hier begint de magie. Handschetsen en 3D visualisaties geven vorm aan jouw visie.

Stap 5: Materiaalkeuzes – Samen kiezen we de materialen die de ziel van jouw project zullen vormen.

Stap 6: Kosten in beeld – Kostencalculaties kunnen worden gemaakt. Ik adviseer dan over de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Stap 7: Expertise – Ik schakel met externe adviseurs, zoals constructeurs en bouwfysici, zodat we aan de meest recente eisen en richtlijnen voldoen.

Stap 8: Vergunningen aanvragen – Bij de gemeente zorg ik ervoor dat alle benodigde vergunningen in orde zijn.

Stap 9: Aannemers selecteren – Ik neem de leiding bij de aanbesteding, zodat je de juiste aannemer krijgt voor jouw project.

Stap 10: Bouwtekeningen – Gedetailleerde bouwtekeningen worden gemaakt, waarmee de aannemer aan de slag kan.

Stap 11: Bouwbegeleiding – Tijdens de uitvoering ben ik er om ervoor te zorgen dat het project tot in de puntjes wordt uitgevoerd volgens onze visie.

Stap 12: Oplevering – Het is tijd om jouw project in al zijn glorie te aanschouwen. Jouw droom is werkelijkheid geworden! Wil je meer ontdekken over onze projecten en wat we voor jou kunnen betekenen? Bezoek mijn profielpagina voor inspiratie en mogelijkheden. Samen kunnen we architecturale meesterwerken creĆ«ren die het verschil maken.

Dit is de werkwijze van wabi architecten, maar wil je meer weten? Klik dan op onderstaande knop om een bericht te sturen naar wabi architecten.