In het interieur van deze vrijstaande woning ontbrak het niet aan vierkante meters, maar wel aan fijne plekken. Oases waar ouders en kinderen zich even kunnen terugtrekken te midden van een levendig en soms hectisch huishouden waren er niet.

Hier hebben we niet alleen het interieur van een huis ontworpen, maar ook een thuis gecreëerd waarin het gezin kan samenkomen en zich toch individueel kan ontplooien.

Het gezinsleven staat centraal in dit ontwerp. Het thema was het creëren van een thuis waar ruimte is voor zowel gezamenlijke momenten als persoonlijke momenten. Geen afzonderlijke ruimtes, maar een geleidelijke overgang tussen gezamenlijkheid en individualiteit.

Om te voorkomen dat de plekken afzonderlijke eilanden zouden worden, hebben we gebruik gemaakt van slimme, semi-transparante scheidingen. Een roomdivider, die dienst doet als kast, biedt zowel een visuele scheiding als plaats voor boeken en decoratie. Daarbij hebben we ook verticale lamellen geïntroduceerd, die draaibaar en aanpasbaar zijn naar wens. Hierdoor kan er met de zichtbaarheid van de verschillende plekken worden gespeeld, waardoor de ruimtes ook nog eens dynamiek van het huishouden weerspiegelt.

Het project is in uitvoering. Foto’s van dit project volgen spoedig.

Wilt u meer weten? Neem dan contact  op voor een vrijblijvende kennismaking.

Klik op het plaatje en houd de linker muisknop ingedrukt terwijl je met de muis beweegt.