Het interieur van deze voormalige brandweerkazerne in Rozenburg heeft een grote verbouwing ondergaan, waarbij een deel ervan is omgebouwd tot kantoor dat drie werkmaatschappijen huisvest. Deze bedrijven, ondanks hun verschillende afdelingen in industrie, logistiek en het havengebied, vormen samen een hechte familie, wat de groeiende aard van de onderneming weerspiegelt.

In het ontwerp stond inspiratie, creativiteit en concentratie aan de basis. Dat leende zich uitstekend voor een biofilisch ontwerp. De inrichting combineert het industriële haven thema met een warme, natuurlijke en uitnodigende uitstraling. Dit wordt bereikt door het gebruik van onbewerkt hout, staal en aluminium, wat zorgt voor een stoere maar gastvrije sfeer.

Het ontwerp is ook gericht op het welzijn van de werknemers. Verschillende werkplekken bieden afwisseling, terwijl gemeenschappelijke ruimtes ontmoetingen tussen collega’s bevorderen. Natuurlijke elementen, zoals planten, bomen en diverse moswanden dragen bij aan de rust en concentratie, terwijl zichtlijnen en vergezichten de werkomgeving dynamisch maken.

Niet alleen het interieur van dit kantoor is geoptimaliseerd. Ook trekt het kantoor gebouw de aandacht naast de brandweerkazerne en belichaamt het de innovatieve geest van deze groeiende ondernemingen. Het is een harmonieus samenspel geworden van functionaliteit en esthetiek.

Fotografie: Peter Farla

Wilt u meer weten? Neem dan contact  op voor een vrijblijvende kennismaking.