Locatie en uitzicht
De verbouwing van deze villa vindt plaats op een uitgestrekt perceel met adembenemend uitzicht op zowel de vallei als de zee. De unieke locatie biedt een serene en schilderachtige achtergrond, waardoor elke gebeurtenis hier onvergetelijk wordt.

Inspiratie en filosofie
Ons ontwerp haalt inspiratie uit de traditionele architectuur van oude Ibiziaanse finca’s, gecombineerd met de wabi sabi filosofie. Beide stijlen benadrukken de schoonheid van eenvoud en een sterke verbinding met de natuurlijke omgeving. Terwijl ibiziaanse finca’s bekend staan om hun rustieke charme en gebruik van lokale materialen, legt wabi sabi de nadruk op de schoonheid van imperfectie en vergankelijkheid. Deze combinatie vormt het hart van ons concept, waarbij de rustieke eenvoud van de finca’s harmonieus samensmelt met de filosofie van wabi sabi.

Materialen en duurzaamheid
We maken gebruik van lokaal verkrijgbare materialen om de authentieke ibiza-ervaring te behouden en de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Welke typische materialen er worden toegepast, kun je binnenkort hier lezen. De villa is uitgerust met een eigen waterbron en maakt gebruik van zonne-energie, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het project.

Luxe voorzieningen
Het ontwerp voor deze villa omvat alle luxe die men kan wensen:

  1. Zwembad: een prachtig aangelegd zwembad biedt verfrissing en ontspanning.
  2. Zitkuil: een gezellige zitkuil creëert een perfecte plek voor sociale bijeenkomsten.
  3. Natuurlijke zichtlijnen: diverse zichtlijnen naar de natuurlijke omgeving zorgen voor een verbinding met de natuur.
  4. Slaapkamers en badkamers: de villa beschikt over drie ruime slaapkamers en twee luxe badkamers, ontworpen met comfort en stijl in gedachten.
  5. Buitendouche: een buitendouche biedt een verfrissende ervaring in de open lucht, ideaal na een duik in het zwembad.
  6. Terras, buitenkeuken en barbecue plek: een mooi terras met een buitenkeuken, uitgebreide barbecue plek en een sfeervolle buitenbar biedt de perfecte setting om te loungen of samen te komen met vrienden en familie.
  7. Parkeerplaats: voor ongeveer 30 auto’s, waardoor de villa ideaal is voor grootschalige evenementen.

Video: wandeling door het ontwerp