De nieuwbouw van deze winkel met luifel langs de Claudius Prinsenlaan in Breda springt direct in het oog. Het kenmerkende handelsmerk van het bedrijf is de slanke, minimalistische witte luifel die op een unieke manier in dialoog staat met zowel het gebouw als de omringende omgeving. De poten van de luifel weerspiegelen op subtiele wijze de verticale lijnen van de omliggende bomen. Hierdoor ontstaat er een harmonieus samenspel tussen architectuur en natuur.

Het gedeelte van het gebouw naast de luifel wordt gekenmerkt door een robuust betonnen frame met daarin verwerkte houten accenten die de tastbare aard van het materiaal benadrukken. Deze combinatie van elementen, samen met veel glas, creƫert een boeiende en open uitstraling die uitnodigend is voor voorbijgangers.

De opvallende nieuwbouw van deze winkel met luifel doorbreekt op speelse wijze de alledaagse drukte die gepaard gaat met reizen. Het biedt een gastvrije omgeving waarin de connectie met de buitenwereld zorgt voor een natuurlijke en verkwikkende ervaring. Te midden van de haast van het tanken, wordt bezoekers de gelegenheid geboden om heel even te pauzeren en te genieten van het moment.

Wilt u meer informatie over dit bijzondere ontwerp? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking en verdere details.

Ontworpen bij Bureau Ha Architecten.
Fotografie Frank Poppelaars.