Het interieur van dit kantoor in Breda is onlangs een verbouwing ondergaan, waarbij een verscheidenheid aan ruimtes is toegevoegd, waaronder vergaderzalen, werkplekken en een ontvangstkeuken. We hebben ruimtes gecreëerd die zowel open als intiem aanvoelen. Verschillende zones zijn ontworpen met elk hun eigen unieke sfeer, waaronder vergaderplekken, werkplekken en lunchruimtes.

Wat deze verbouwing echt bijzonder maakt, is het doordachte gebruik van natuurlijke materialen. Hoogwaardige houtsoorten, zoals eiken en walnoot, werden gebruikt voor de meubels en vloeren, wat warmte en karakter aan de ruimte toevoegt. De opvallende achterwand, gemaakt van marmer, brengt een element van schoonheid in het geheel. Bovendien is er veel aandacht besteed aan de keuze van textiel en stoffering die een verfijnde uitstraling bieden.

Het multifunctionele eiland/bar, vervaardigd uit behandeld eiken en marmer, dient niet alleen als een centraal ontmoetingspunt, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van de ruimte.

Als u overweegt om het interieur van uw kantoor te verbouwen en te transformeren tot een functionele, esthetisch aantrekkelijke en duurzame werkruimte, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen en uw visie tot leven brengen, met oog voor detail en een focus op natuurlijke materialen die de ruimte verrijken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ontworpen bij Bureau Ha Architecten.
Fotografie Frank Poppelaars.